رزرو وقت سفارت سوئد:

کشور سوئد جزو کشورهای اتحادیه اروپا و معاهده شنکن می‌باشد . این کشور با دارا بودن استاندارهای بالای اقتصادی و رفاهی برای شهروندان خود در لیست کشورهای پرمخاطب برای مهاجرت و سفر شناخته می‌شود. برای ورد به کشور سوئد نیاز به اخذ ویزای شنگن دارید انواع ویزاهای ورود به کشور در چهار دسته بندی ویزاهای توریستی ، دانشجویی ، ویزای کاری و ازدواج طبقه بندی می‌شود.
کشور سوئد نیز همانند سایر کشورهای پیشرفته اروپایی و اتحادیه شنکن نسبت به صدور ویزهای کوتاه مدت بلند مدت و اقامتی قوانین سخت گیرانه و مختلفی دارد از این رو ارایه بی نقص مدارک و طی کردن مرحله به مرحله دریافت ویزا از کانال معتبر و صحیح حایز اهمیت است.
برای دریافت ویزا کشور سوئد ابتدا نیاز است تا نسبت به تعیین وقت سفارت اقدام گردد. وقت سفارت سوئد را می‌توانید به صورت آنلاین اقدام نمایید از طریق وبسایتhttps://www.migrationsverket.se/ اپلیکشن مربوط به وقت سفارت را تکمیل کرده ، هزینه مربوط به رزرو وقت سفارت را آنلاین پرداخت کرده و در تقویم مربوط به وقت سفارت نسبت به تنظیم وقت مورد نظر خود اقدام نمایید.

آدرس سفارت سوئد در تهران:

خیابان پاسداران، بالاتر از فرمانیه، خیابان بوستان، نبش کوچه نسترن، پلاک ۲۷
تلفن: (۰۲۱)۲۳۷۱۲۲۰۰-۲۲۲۹۶۸۰۲
ساعات کاری یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۷.۳۰ تا ۱۱.۳۰

مراحل تعیین وقت سفارت سوئد

وقت سفارت سوید را میتوانید به صورت آنلاین اقدام نمایید. از طریق وبسایت https://www.migrationsverket.se/ اپلیکشن مربوط به وقت سفارت را تکمیل کرده ، هزینه مربوط به وقت سفارت را آنلاین پرداخت کرده و در تقویم مربوط به وقت سفارت نسبت به تنظیم وقت مورد نظر خود اقدام نمایید.

هزینه ویزای سوئد

  • هزینه ویزا بزرگسالان: ۶۰ یورو
  • هزینه ویزا کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • هزینه ویزا کودکان زیر ۵ سال: رایگان.
  • هزینه ویزا برای اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئد: ۱۰۰۰ کرون سوئد برای بزرگسالان و ۵۰۰ کرون سوئد برای کودکان زیر ۱۸ سال

چک لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی سوئد:

حضور شخص متقاضی در تاریخ مشخص به سفارت جهت انجام مصاحبه و انگشت نکاری الزامیست.

  1. پرینت وقت سفارت دریافتی همراه با رسید پرداختی مبلغ ویزا
  2. اصل پاسپورت همراه با کپی از  تامما صفحات با حداقل ۶ ماه اعتبار
  3. دو قطعه عکس بایومتریک (۶*۴ زمینه سفید رنگی  بدون روتوش
  4. شناسنامه و کارت ملی و کپی صفحات
  5. رزرو بلیط با تاریخ رفت و برگشت ( مطابق با تاریخ درخواستی در فرم سفارت)
  6. وچر هتل مطابق با تاریخ بلیط رزرو شده ( برای افرادیکه دعوتنامه دارند به جای برگه وجر هتل اطلاعات محل اقامت میزبان ارائه می‌گردد
  7. بیمه نامه مسافرتی معتبر شنگن
  8. سند ملکی – زمین و…
  9. سند ازدواج با کپی در صورت تاهل
  10. برگه تأیید امور بین‌الملل بانک و اصل گردش‌های حساب شخصی و جاری در ۶ ماه گذشته، سپرده‌های بانکی و
  11. مدارک شغلی شامل: گواهی اشتغال به کار، گواهی مرخصی با ذکر باحقوق یا بی‌حقوق بودن مرخصی و یکی از ‌مدارک: کارت پرسنلی، کارت مهندسی، کارت دانشجویی، حکم کارگزینی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی و… ، بیمه ۶ ماه گذشته و گواهی تأییدیه آن، فیش حقوقی ۶ ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت‌شده.

مدارک مورد نیاز ویزای کاری سوئد:

  1. گذرنامه معتبر
  2. نامه رسمی پیشنهاد شغلی
  3. قرارداد کاری با حقوق حداقل ۱۳،۰۰۰ کرون ماهیانه
  4. اجاره نامه منزل در سوئد
  5. نامه عدم سوء پیشینه
  6. آخرین مدرک تحصیلی
  7. مدارک هویتی
  8. بیمه نامه مسافرتی
  9. پر کردن فرم های مربوطه

برای فرد همراه متقاضی ویزای کاری نیز در صورت درخواست ویزا ارائه مدارک زیر الزامیست:

  1. گذرنامه معتبر
  2. قراردادکاری  و نامه پیشنهاد شغلی متقاضی اصلی
  3. مدارک هویتی اعم از شناسنامه کارت ملی
  4. مدارک ازدواج ( در صورتیکه فرد همسر متقاضی باشد )
  5. تکمیل فرم های مربوطه

وبسایت اداره مهاجرت سوید جهت دریافت نوبت سفارت در دسترس میباشد . مراحل تنظیم وقت سفارت که شامل پروسه ی ایجاد پروفایل کاربری ، انتخاب صحیح نوع ویزای درخواستی ، اپلای کردن وقت مورد نظر و در نهایت تکمیل اپلیکیشن فرمها همگی نیاز به دقت بالا دارد. و از آن جا که وبسیا به زبان فارسی در دسترس نمیباشد بنابراین دقت در ارایه اطلاعات صحیح دوجندان میباشد. از این رو پیشنهاد میشود چنانچه فرصت کافی جهت تنطیم وقت سفارت و سایر مراحل تکمیلی را ندارید از تجربیات کارشناسان ماهان اپلای استفاده نمایید.

در صورت داشتن هرگونه سوال با مشاورین ما در میان بگذارید