رزرو وقت سفارت اسپانیا:

اولین مرحله دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا اقدام برای وقت سفارت می‌باشد. نمایندگی سفارت اسپانیا در تهران موسوم به دفاتر bls  میباشد که از طریق وبسایت (https://blsspain-iran.com/persian/index.php)  می‌توانید نسبت به تعیین وقت انلاین اقدام نمایید. در ادرس وبسایت مربوطه ابتدا ادرس دفتر کشور مربوطه را پیدا کرده سپس با وارد کرندن مشخصات فردی ایمیل نوع سفارت درخواستی ( معمولی یا vip ) وارد کرده و کد تایید وقت سفارت را دریافت می‌کنید. لازم به ذکر است برای اخذ ویزای اسپانیا حضوری در دفتر سفارت به منظور انگشت نگاری و ارائه مدراک الزامیست تعیین وقت سفارت اسپانیا حدود ۲۰ الی ۳۰ روز زمان میبرد، اما پیشنهاد میشود در زمان پرتردد سفر درخواست خود را حداقل ۴۰ روز پیش از زمان مورد نظر تنظیم کنید بررسی نهایی پرونده متقاضیان توسط دفتر اصلی سفارت اسپانیا در تهران انجام میشود ولیکن کلیه مراحل اقدام ویزاهای مختلف از طریق مرکز bls هماهنگ میشود.

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت اسپانیا:

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت در واقع همان مدارک مورد نیاز جهت تقاضای ویزای اسپانیا است.
مدارک زیر در روز مصاحبه همراه با کپی مدارک و اصل مدارک به صورت ترجمه شده ارائه می‌گردد. لازم به ذکر است ترجمه مدارک شغلی به زبان اسپانیایی و با ترجمه مهر دادگستری می‌باشد. با توجه به نوع ویزای درخواستی توریستی ( نوع c  یا ویزای داشنجویی که ویزای شنگن از نوع D میباشد – مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه تعیین می‌شود

چک لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اسپانیا

  • تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن ( دقت نمایید که فرم به زبان انگلیسی یا اسپانیایی و همراه با امضا باشد)

میتوانید فرم ویزای شنگن را از لینک روربرو دانلود نمایید https://www.immihelp.com/schengen-visa-forms/application_form_english.pdf

  • پرینت نامه تأیید تعیین وقت سفارت
  • ۲ قطعه  عکس بیومتریک
  • اصل پاسپورت با حداقل ۳ ماه اعتبار و حداقل دو صفحه خالی
  • نامه حاوی هدف از سفر  شرح برنامه کامل سفر
  • رزرو بلیط رفت‌وبرگشت
  • بیمه‌نامه مسافرتی
  • واچر هتل و یا دعوت‌نامه از فرد میزبان در اسپانیا
  • پرینت بانکی، حساب پس‌انداز، فیش حقوقی، جواز، رسید مالیاتی، سند ملکی و دیگر اسناد تمکن مالی
  • گواهی شغلی نظیر قرارداد استخدام، مرخصی دارای تأییدیه از کارفرما و مواردی از این قبیل
  • رسید پرداخت هزینه خدمات سفارت اسپانیا

مدارک موردنیاز ویزای دانشجویی اسپانیا:

ویزای دانشجویی اسپاینا ویزای شنگن نو ع D است که به دارنده ویزا اجازه میدهد بدون محدودیت در طول مدت اعتبار ویزا به حاک اسپانیا وردو و خروج نماید بنابراین اخذ این نوع ویزا با توجه به مدت اعتبار بالای ان از سخت گیری نسبتا بیشتری از جانب سفارت روبرو است

  • ارائه مدارک تحصیلی در کنار ریزنمرات آن‌ها
  • ارائه مدرکی که نشان‌دهنده اشتغال به تحصیل فرد متقاضی است ( البته این مسئله در حالی است که متقاضی به تحصیل اشتغال داشته باشد و وقفه‌ای در دوران تحصیلی او وجود نداشته باشد)
  • رزومه کاری فرد متقاضی CV
  • ارائه اصل و کپی گذرنامه فرد متقاضی دریافت ویزای دانشجویی اسپانیا
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا اسپانیایی با حداقل نمره تعیین‌شده از سوی سفارت اسپانیا
  • ارائه گواهی سلامت روحی و جسمی فرد متقاضی
  • ارائه اصل و کپی از شناسنامه فرد متقاضی
  • ارائه مدرک عدم سوءپیشینه دانشجوی متقاضی
  • ارائه مدرکی معتبر که نشان‌دهنده تمکن مالی فرد متقاضی است

هزینه دریافتی برای ویزای اسپانیا:

 هزینه دریافتی سفارت اسپانیا برای هر نفر برگسال ۶۵ یورر میباشد که بدون واسطه توسط سفارت دریافت میگردد. با توجه به حساسیت بالای مدارک ارایه شده در پرونده متقاضیان ویزا و نداشتن هر گونه نقص در ارایه بی کم و کاست پیشنهاد میشود در طی پروسه تعیین وقت سفارت تا تکمیل مدارک از روند صحیح کاری خود اطمینان داشته باشید.
کارشناسان گروه بین الملل ماهان ایرانیان با تجربه کافی در امور مشاوره اخد ویزای اسپانیا شما را در مسیر دریافت ویزای توریستی  یا دانشجویی متقاضیان همراهی می‌کنند.

آدرس دفتر BLS سفارت اسپانیا در تهران:

خیابان پاسداران شمالی، پایین‌تر از چهارراه فرمانیه، نبش نارنجستان چهارم، پلاک ۱، مجتمع تجاری آرتیمیس، طبقه ۱۲ 
ساعات کاری: یکشنبه تا پنجشنه ۸.۳۰ تا ۱۶
شماره های تماس : ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۶-۹ 
ایمیل ارتباطی مرکز : [email protected]

آدرس دفتر مرکزی سفارت اسپانیا در تهران :

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، خیابان عباس اسدی، پلاک ۱۰

در صورت داشتن هرگونه سوال با مشاورین ما در میان بگذارید