آموزش زبان
گروه پژوهش محور ماهان ایرانیان با بهره گیری از اساتید حرفه ای و مجرب در حوزه های IELTS – TOEFL – GRE در بالاترین سطح کیفی و با آمار درخشان نمرات زبان آموزان در سطوح مختلف آماده برگزاری کلاس هی آموزشی زبان به صورت گروهی و انفرادی میباشد.
استفاده از به روزترین متدهای آموزشی همراه با مفید ترین نکات کاربردی استخراج شده از آزمون های واقعی در کسب نمرات مورد نظر زبان آموزان تاثیر به سزایی خواهد داشت.
علاوه بر کلاس های آموزشی تیم ماهان ایرانیان در بررسی دقیق نمرات مورد نیاز هر آزمون برای اخذ پذیرش تحصیلی رشته و دانشگاه مورد نظر بهترین موارد لازم را به متقاضیان محترام ارائه میدهد. ثبت نام آنلاین آزمون های زبانی مختلف نیز از دیگر خدمات تیم ماهان ایرانیان میباشد.
TOEFL
در آزمون های تافل که بعد از تاریخ اول آگوست ۲۰۱۹ برگزار می شوند، سه بخش ریدینگ (Reading)، لیسنینگ (Listening) و اسپیکینگ (Speaking) تغییر خواهند کرد. طبق اطلاعاتی که از تغییرات آزمون تافل جدید ارائه شده است، بخش رایتینگ این آزمون تغییری نخواهد داشت و همچنان دو سوال رایتینگ داریم که برای پاسخگویی به آنها پنجاه دقیقه زمان داده خواهد شد. تغییرات بخش ریدینگ تافل در آزمون تافل جدید (بعد از آگوست ۲۰۱۹)، در بخش READING سه یا چهار متن خواهیم داشت که هر کدام ده (۱۰) سوال دارند. البته در شرایط عادی بخش ریدینگ سه متن دارد که برای آن ۵۴ دقیقه زمان در نظر گرفته خواهد شد. در صورتی که بخش ریدینگ شما لانگ فرمت باشد، شما چهار متن (یعنی ۴۰ سوال) خواهید داشت که برای پاسخگویی به سوال های این چهار متن به شما ۷۲ دقیقه زمان داده می شود. در آزمون های تافل قبل از این تاریخ، هر متن بخش ریدینگ بین ۱۲ تا ۱۴ سوال دارد که در حالت نرمال سه متن و ۶۰ دقیقه زمان دارید و در حالتی که ریدینگ لانگ فرمت باشد چهار متن و ۸۰ دقیقه زمان خواهید داشت.
تغییرات بخش لیسنینگ تافل:
در آزمون تافل بعد از اول آگوست سال ۲۰۱۹، بخش لیسنینگ هم کوتاه تر میشود. در فرمت نرمال این بخش، همچنان دو conversation خواهید داشت که از هر کدام پنج سوال مطرح میشود. اما تعداد lecture های آزمون کاهش پیدا خواهد کرد و حالا بجای چهار Lecture، شما فقط سه lecture خواهید داشت که از هر کدام از آنها مثل قبل شش سوال مطرح میشود. در حالتی که بخش Listening شما لانگ فرمت باشد، یک conversation و یک lecture دیگر هم اضافه خواهد شد که این یعنی در لانگ فرمت لیسنینگ تافل بعد از آکوست ۲۰۱۹، یک lecture کمتر خواهیم دید. پس در مجموع در حالت Long Format لیسنینگ تافل، شما سه Conversation و چهار Lecture خواهید داشت.
تغییرات بخش اسپیکینگ تافل:
در بخش اسپیکینگ آزمون تافل جدید بعد از August سال ۲۰۱۹، دو سوال کمتر خواهیم دید. در این بخش در حال حاضر دو سوال Independent و چهار سوال Integrated وجود دارد. اما در تافل جدید، یکی از سوال های independent و یکی از سوال های Integrated حذف می شوند و شما فقط یک سوال از نوع Independent و سه سوال از نوع Integrated خواهید داشت.
PTE
این آزمون همانند آزمونهای آیلتس و تافل میباشد. با این تفاوت که کمی آسانتر از دو آزمون دیگر است. این آزمون بصورت کامپیوتری برگزار میشود ولی در حال حاضر متقاصیان این آزمون فقط میتوانند در کشورهای ترکیه، گرجستان و دبی برای شرکت در آزمون ثبت نام کنند. این آزمون در ایران برگزار نمیشود.
فرمت کلی آزمون به شکل زیر است:
بخش اول speaking و writing میباشد که ۷۷ تا ۹۳ دقیقه زمان برای این قسمت لازم است و شامل موارد زیر میباشد:
توصیف یک تصویر، تکرار یک مقاله، جواب کوتاه به سوالات کوتاه، خلاصه کردن یک متن در یک جمله، خلاصه کردن یک متن در یک پاراگراف، خواندن بلند یک متن و یک مقاله در ۲۰ دقیقه.
در بخش ریدینگ که قسمت آسان این آزمون میباشد داوطلب میبایست سوالات چند گزینه ای، سوالات جا خالی و چیدن پاراگراف ها را در زمان بین ۳۱ تا ۴۰ دقیقه انجام دهد.
در بخش لیسینینگ، که بین ۴۵ تا ۵۷ دقیقه طول میکشد داوطلب باید موارد زیر را پاسخ دهد:
سوالات چند گزینه ای، پر کردن جای خالی، مشخص کردن کلمات نادرست، خلاصه کردن یک بخش بصورت اسپیکینگ
در این آزمون مهارت لیسینینگ و اسپیکینگ سختتر از ریدینگ و رایتینگ میباشد. ولی در کل گرفتن یک نمره قابل قبول ۶۵ که مورد تایید استرالیا نیز میباشد، چندان کار سختی در این آزمون نیست. خوشبختانه نتیجه این آزمون ۵ روز بعد در وبسایت گزارش میشود.
IELTS
این آزمون شامل ۴ بخش listening, reading , speaking و writing میباشد. قسمت اسپیکینگ در یک روز مجزا و در بازه ی ۱ هفته قبل آزمون ارزیابی میشود. کل آزمون اسپیکینگ در حدود بازه ی ۱۲ تا ۱۴ دقیقه طول خواهد کشید. این قسمت شامل ۳ پارت میباشد، در پارت اول در حدوده ۸ تا ۱۲ سوال از داوطلب پرسیده میشود که هر سوال باید در حدود ۲۵ تا ۳۰ ثانیه جواب داده شود. پارت دوم شامل یک cue card میباشد که یک سوال اصلی و ۴ سوال زیر مجموعه دارد که داوطلب بعد از زمان ۱ دقیقه فرصتی که داده میشود باید بین بازه ی ۱ تا ۲ دقیقه در مورد آن موضوع صحبت کند. و پارت سوم که معمولا بین ۴ تا ۶ سوال میباشد از موضوعاتی کلی تر و مرتبط به پارت دوم است. که باید هر سوال بین ۳۵ تا ۴۰ ثانیه پاسخ داده شود.
قسمت کتبی آزمون :
در روز آزمون کتبی داوطلب باید ۳ مهارت دیگر را به رقابت بپردازد. قسمت listening شامل ۴۰ سوال میباشد که در ۴ بخش ۱۰ سوالی تقسیم شده است. و به ترتیب از سکشن اول به آخر سختی سوالات بیشتر میشود. این قسمت در ۳۰ دقیقه برگزار میشود و ۱۰ دقیقه برای انتقال جواب به پاسخنامه در نظر گرفته شده است. قسمت ریدینگ در این آزمون شامل ۴۰ سوال در ۳ متن مجزا میباشد که ۶۰ دقیقه زمان برای آن در نظر گرفته شده است. در این قسمت زمانی برای انتقال پاسخ به پاسخنامه وجود ندارد و داوطلب باید همزمان پاسخ های خود رو در برگه پاسخ نامه یادداشت نماید. و در نهایت قسمت رایتینگ در این آزمون شامل ۲ تسک میباشد، که برای تسک اول ۲۰ دقیقه و تسک دوم ۴۰ دقیقه و در مجموع ۶۰ دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.
GRE
این آزمون برای دانشگاهای آمریکا و دانشگاهای تاپ کانادا مورد نیاز میباشد. آزمون به صورت کامپیوتری و دارای ۳ بخش مختلف وربال، کوانت و رایتینگ است. قسمت وربال شامل ۴۰ سوال بوده که در دو بخش ۲۰ سوالی طراحی شده است و باید در مدت زمان مشخص ۳۰ دقیقه پاسخ داده شود. قسمت کوانت نیز شامل ۴۰ سوال در دو بخش ۲۰ سوالی است که زمان ۳۵ دقیقه برای هر قسمت در نظر گرفته شده است. در هر آزمون داوطلب ممکن است با ۳ مجموعه وربال و ۲ مجموعه کوانت و یا ۳ مجموعه کوانت و ۲ مجموعه وربال مواجه شود، که در انتها یک سکشن ۲۰ سوالی به صورت رندوم حذف خواهد شد و ارزیابی آزمون بر اساس ۴۰ سوال کوانت و ۴۰ سوال وربال خواهد بود. نمره دهی در این قسمت برای وربال و کوانت بین نمره ۱۳۰ تا ۱۷۰ میباشد. نمره کوانت بالای ۱۶۰ نقش مهمی در اخذ پذیرش و بورسیه دارد. قسمت آخر، رایتینگ این آزمون شامل ۲ تسک میباشد که برای هر قسمت داوطلب باید جواب خود رو تایپ نماید. این بخش دارای ۶ نمره است که بصورت جداگانه از دو بخش قبل نمره دهی میشود.